• DYDA

Vliegweekend 25 April GEANNULEERD

Beste dronepiloten en leden van DYDA,


Zoals inmiddels wel bekend is zijn het niet alleen drones die door de lucht vliegen, helaas ook de zeer actieve Corana bacillen. Vandaag zijn de maatregelen wederom aangescherpt door onze regering en zullen we een zorgwekkende tijd tegemoet gaan waarvan de uitkomst nog niet te voorspellen valt.


Als bestuur liepen we al een tijdje te dubben om het aanstaande vliegweekend met Yuneec uit voorzorg te cancelen omdat we niet willen dat we ongewild meewerken aan de verspreiding van het virus. Na de uitzending van vandaag is het ons 100% duidelijk geworden, het vliegweekend van 25 april gaat NIET door.


Ook raden we het ten stelligste aan om voorlopig niet samen te gaan vliegen daar het advies is om zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden. Het is natuurlijk wel de keuze van een ieder afzonderlijk hoe om te gaan met de adviezen welke van het RIVM en de regering af komen.


We hopen dat we deze crisis samen het hoofd kunnen bieden door ons zoveel mogelijk en waar nodig aan de verordeningen en adviezen te houden en dat de schade enigszins beperkt blijft. Dat Nederland een enorme dreun te verduren krijgt is wel zeker, hoe we hierop gaan reageren en mee omgaan is aan ons. Samen staan we sterk.


We wensen iedereen dan ook heel veel sterkte de komende maanden en zodra het weer toelaatbaar is om samen te komen organiseren we een mooie vliegdag of vliegweekend.


Peter, Tom en Richard (Bestuur DYDA)


Voor statistieken over Covid-19 zie hier: https://www.worldometers.info/coronavirus/

lees hier de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het Covid-19 Virus: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven